U kunt de reserveringskosten voor Camping de la Plage online betalen. Als u dit wilt, sturen we u een persoonlijke code die u kunt invoeren op de betaalpagina voor de reserveringskosten.

Camping de la Plage maakt gebruik van een beveiligd betaalsysteem van LCL voor betalingen per creditcard: CB, Visa en MasterCard.

De SSL-technologie (Secure Sockets Layers) voor de beveiliging van gegevens tijdens verzending via internet en het HTTPS-protocol (HyperText Transfer Protocol Secure) garanderen dat de verzonden gegevens niet door hackers kunnen worden onderschept. De server is geauthenticeerd en de gegevens zijn versleuteld.

Bij een beveiligde verbinding wordt in de browser een hangslotje weergegeven, meestal links van de adresbalk en onderaan de pagina. Het adres in de adresbalk begint met "https".

LCL gebruikt de beveiligingsservice 3D Secure voor VISA en MasterCard. Dit is een extra controle bij de bank van de klant of de klant inderdaad de kaarthouder is. De bank stuurt per sms een code voor eenmalig gebruik naar de klant en de klant voert deze code op de LCL-pagina in.

Alle transacties worden direct op de beveiligde server van de bank uitgevoerd. Camping de la Plage slaat geen creditcardgegevens op.

Restaurants

Gerechten voor fijnproevers: 's ochtends, 's middags en 's avonds...

Verkennen